Het nieuwe rijden HNR

Tien tot vijftien procent minder brandstof verbruiken? Dat kan met Het Nieuwe Rijden. Voor wie wil besparen op autokosten én wil bijdragen aan een beter milieu geven wij de training Het Nieuwe Rijden.

Training Het Nieuwe Rijden
Tijdens de training leert u gebruik te maken van nieuwe technieken in uw auto. Auto’s worden steeds comfortabeler, veiliger en milieubewuster. Het Nieuwe Rijden maakt hier optimaal gebruik van.

Met Het Nieuwe Rijden rijdt u dezelfde afstand in dezelfde tijd, maar met een brandstofbesparing van ruim tien procent. Speciaal voor automobilisten die al langere tijd hun rijbewijs hebben, hebben wij een training ontwikkeld waarin u alles leert over Het Nieuwe Rijden.

Voordelen

  • U bespaart brandstof
  • U rijdt veiliger
  • Het is beter voor uw auto
  • Het milieu wordt minder belast

Leave a Reply

Your email address will not be published.